0005

Yiwu Sybon Perhiasan Co, Ltd.nyaéta produsén perhiasan profésional & pemborong anu aya di Yiwu Cina. Kami komitmen nyiptakeun gaya perhiasan suku sareng retro ti saprak 2013, produk kalebet anting, kalung, pinggel, cincin sareng bros. Kami taat kana perhiasan inovatif bebas tina kalorok sareng nganyatakeun ciri-ciri urang sorangan! Hésé pikeun kontrol kualitas anu ketat sareng jasa palanggan anu bijaksana, anggota staf anu berpengalaman dina waktos aya pikeun ngabahas syarat sareng tambahan anjeun. Produk urang diekspor ka klien di nagara-nagara sapertos sareng wilayah sapertos Éropa, AS, Kanada, Koréa Kidul, Jepang, Rusia, Australia, Brazil sareng Hong Kong. Di sagigireun éta, urang ogé nampi pesenan OEM sareng ODM. Kalayan produksi anu kuat sareng kapasitas desain sareng harga kompetitif, kami parantos damel kerjasama jangka panjang sareng seueur perusahaan. Kualitas stabil, jasa saé-jual anu saé, kami parantos diakui dina industri perhiasan.

Wilujeng sumping klien ti sakumna dunya pikeun nganjang ka kami. Ningali maju sareng kolaborasi sareng anjeun di hareup. Hatur nuhun pikeun minat sareng dhukungan anjeun. Salam hormat!

Nilai inti >>>                                                             

Kualitas Mimiti sareng Palanggan Kahiji: komitmen pikeun kapuasan customer sareng sukses.

Ngarobih sareng Inovasi: ngudag laju sareng efisiensi, fokus kana inovasi anu gaduh dampak ka para nasabah sareng produk. 

Kejujuran sareng integritas: kaputusan sareng manajemén bisnis dumasar kana kanyataan.

Kauntunganana Ganda sareng Win-Win: pikeun ngawangun amanah sareng kerjasama pikaresepeun sareng para nasabah, ngajantenkeun kauntungan sareng tumbuh babarengan.

Sertifikasi >>>

sdv